Instagram
Twitter
Linkedin
Facebook
Pinterest

bio

 
 
SERGI SARRIÀ I BOSCOVICH
Barcelona – Molins de Rei
 

Vaig néixer a Barcelona l’any 1960, actualment visc a Molins de Rei, i demà ja veurem…

Tinc estudis primaris, secundaris, algun Màster en Disseny Gràfic i un altre en Comunicació i Publicitat, un per IDEP i l’altre per EADA respectivament, però haig de dir que la meva formació ha sigut autodidacta i la meva universitat la del carrer.

Estic treballant desde els 14 anys, vaig començar a la multinacional suïssa de CIBA-GEIGY i m’hi vaig estar més de quinze anys fent diverses tasques, acabant fen de dissenyador gràfic al departament de publicitat de la Divisió d’Agricultura.

Un bon dia vaig decidir plegar voluntàriament, sense atur i amb una mà al davant i un altre al darrera, és aleshores quan decideixo crear un estudi de disseny, una aventura empresarial conjuntament amb un altre company, així va néixer NEXEGRAFIK i la mateixa va sobreviure més de vint anys, sis empleats en nomina i molts amics.

Durant aquest període he treballat per moltes companyies de primer ordre: CIBA-GEIGY AGRICULTURA, DIARI DE BARCELONA, NOVARTIS/SYNGENTA, WUNDERMAN,  SERVIHABITAT/LA CAIXA, AECOC, CPRAC/AGÈNCIA DE RESIDUS DE CATALUNYA, GRAPHISPACK, AJUNTAMENT DE MOLINS DE REI entre d’altres companyies petites i mitjanes empreses, Agències de publicitat, etc, etc…

Actualment les circumstancies han fet que segueixi el projecte d’una manera més personal, i ara amb el nom de SARRIÀ BOSCOVICH GRÀFIK, en aquesta cruïlla ens hi poden trobar.

La meva especialitat com ja haureu vist és la DIRECCIÓ D’ART i el DISSENY GRÀFIC, així que degut a la meva experiència en la comunicació gràfica i publicitaria,  puc ajudar-te, assessorar-te tècnica i personalment a millorar els teus resultats professionals o personals en qualsevol dels suports que tu escullis, tant en OF-LINE, com ON-LINE.

Moltes gràcies

Ús de galletes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galletes i l'acceptació de la nostra política de galletes , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies